Ett plåtslageri att lita på

Vi utför alla slags arbeten inom byggnadsplåtslageri
och sätter alltid kundens önskemål i första hand.
Vi arbetar med både företag och privatpersoner.
Vi utför alla slags arbeten inom byggnadsplåtslageri och sätter alltid kundens önskemål i första hand.
Vi arbetar med både företag och privatpersoner.
Om oss

Plåtslageri i huset sedan 50-talet

När man kommer in på Larssons Plåtslageri i Uppsala får man känslan av ett gediget plåtslageri med hög känsla för ett gott hantverk. Lokalerna ligger några kilometer utanför staden i lantlig idyll. Här har det producerats plåt i fler generationer och det vill vi fortsätta med.
Som ny ägare av ett väl inarbetat företag vill vi bevara det gamla och gedigna men även införa nya rutiner i form av t ex modernt materialplaneringssystem. Vi tror att vi med små förändringar kan få Larssons Plåtslageri att synas i nytt ljus

Malin J Strömberg

Malin och Jonas tog över verksamheten i mitten på mars 2015 och kommer att verka för ett gott samarbete med såväl nya som gamla kontakter och kunder. Våra styrkor tillsammans tror vi skapar trygghet för våra anställda men också för våra kunder som gör det möjligt att vara verksam på en konkurrensutsatt marknad. Vi har båda goda kunskaper om branschen då vi båda har fler år av erfarenhet, Jonas som Plåtslagarmäster samt att han tillsammans med sin bror driver AB Strömbergs Byggplåt i Enköping. Malins kompetens ligger i rollen som projektledare inom Ventilation sedan flera år tillbaka, Byggnadsplåt är nytt för mig men jag ser stora synergieffekter med de kunskaper jag erhållit inom branschen.

Larssons Plåtslageri AB

018-35 50 86
info@larssonsplat.nu

Hitta till oss

Forkarby, 755 93 Uppsala
Se karta »
quote-left